Waarom zou je kiezen voor de Bronacademie? 

We zijn nieuw in de markt, daarom hebben we een zo helder mogelijke omschrijving gemaakt voor wie we er willen zijn en hoe we over ontwikkelen denken.

1. Surf je evolutie.

We zijn er voor mensen die proactief willen groeien. Mensen die pro actief hun verdere potentieel willen ontdekken en vrijmaken. Dit potentieel is groter dan dat je vooraf had kunnen bedenken. In de ontmoeting met anderen met dezelfde intentie zit de rijkdom. Dit is een cadeau aan jezelf en aan de wereld.

2. Bronbewustzijn vraag om een goede opbouw.

De bronacademie heeft 3 productgroepen: Lichaamsintelligentie, Zijnsintegratie en Bronbewustzijn.

  • Lichaamsintelligentie: hoe leert mijn hoofd samenwerken met mijn lichaam? 

Wat ons betreft begint dit bij het begrijpen en kunnen samenwerken met je lichaamsintelligentie. Wat je sensorisch waarneemt en emotioneel voelt op enig moment en de vraag of je deze indrukken kunt verwerken. Veel mensen voelen zich dagelijks overweldigd en dat verlaagt je kwaliteit van leven.

  • Zijnsintegratie: hoe leef en werk ik vanuit mijn oorspronkelijke zelf?

Wanneer je je dagelijkse indrukken goed kunt verwerken wil je vaak verder. Wie ben je nog meer? Hoe leef en werk je vanuit wie je werkelijk bent? Waar het dan om gaat is dat de driehoek van persoonlijkheidsontwikkeling, lichaamsbewustzijn en ‘leven vanuit Zijn’ samenkomt in jou. Dat noemen we in één woord ‘Zijnsintegratie.

  • Bronbewustzijn: hoe leef en werk ik vanuit het veld van eenheid en benut ik de vermogens die hieraan verbonden zijn?

Bronbewustzijn komt als vanzelf na Zijnsintegratie. Je kijkt en handelt steeds meer vanuit innerlijke waarheid en balans. De strijd met jezelf en de wereld is een stuk minder en daardoor kun je steeds vaker een gevoel van eenheid ervaren. In die staat ‘staat van Zijn’ zitten weer nieuwe vermogens die je kunt gaan herkennen om ze te vervolgens in te zetten.

3. Het lesmateriaal ben jezelf. Jij, je lichaam en je leven. De buitenwereld is een spiegel van je binnenwereld. Leren is het leven zelf. In je binnen- en buitenwereld ervaar je de dingen via je lichaam en je zintuigen. In dit ontwikkelproces bieden we:

  • Context aan; zodat zaken op hun plek vallen en
  • Werkvormen; waardoor je bepaalde vaardigheden ontwikkelt.

Daarbij is er altijd een balans tussen ‘waar je naar toe groeit’ en ‘waar je van af wilt’.

4. Van wie je leert is net zo belangrijk als wat je leert. Als de verbinding goed is, leert je lichaam automatisch mee en leer je moeiteloos ‘als vanzelf’. Dat betekent dus dat je eenzelfde programma ook bij iemand anders kan volgen, omdat die persoon wellicht beter bij je past of aansluit.

5. Een cursus is als een goede maaltijd, daar mag je van genieten. Een cursus is voor jezelf, je wordt ontvangen met alles wat er is, thuiskomen, opladen, “laven aan de bron”, je eigen bron opladen. Ontwikkelen hoeft niet zwaar of pijnlijk te zijn, ondanks dat externe omstandigheden turbulent kunnen zijn.

Succesvol ingeschreven