Individuele opstellingsdagen

Waarom deze verdiepingsdag? 

Na het volgen van een training bij Bronacademie hoeft je ontwikkeling niet op te houden. Je hebt de mogelijkheid om aan te sluiten bij je voorgangers. Dit doen we onder andere door het organiseren van verdiepingsdagen met als thema opstellingen. Hiermee surfen we als Bronacademie met elkaar onze evolutie. We groeien samen en staan ten dienste van elkaars proces.

Voor wie?

Voor iedereen die de 6-daagse Lichaamsgerichte Coachen heeft gevolgd en graag in een opstelling een vraagstuk verder wil uitwerken of als je wilt ervaren, wat een opstelling waarbij het lichaam als uitgangspunt dient, inhoudt. Systemisch Werk in combinatie met Lichaamsintelligentie.

 Als vraag-inbrenger levert deze manier van opstellen je het volgende op:

  • De vraag of dynamiek die je inbrengt, wordt in de diepe lagen van je fysiologie opgelost cq ontladen,
  • Je persoonlijke en geestelijke evolutie krijgt een boost doordat het vaak gaat om het oplossen van een basiscontractiepatroon.
  • Je krijgt een nog betere connectie met je lichaam, je lichaam stroomt beter door en je komt er beter in te zitten.

Als facilitator neem je deel aan de opstelling zonder dat je zelf een vraag inbrengt.

Dit levert je het volgende op:

  • Je krijgt een versterking en een validatie van het gebruik van je lichaamsintelligentie en je intuïtieve zintuigen (horen, zien, voelen en weten).
  • Je krijgt inzicht in hoe het lichaam centraal staat in een opstelling en welke bijbehorende principes en wetten daarop van toepassing zijn.

Zowel als vraag-inbrenger en als facilitator ontmoet je andere deelnemers die ook de training Lichaamsgericht Coachen hebben gedaan. Je leert meer over hoe jij jouw lichaamsintelligentie inzet en je legt contact met het “bos”dat veel uitgebreider is dan je eigen trainingsgroep.

Per dag is er plek voor 6-8 facilitators  en 2 vraag-inbrengers.

Hoe ziet een dag eruit?

Per dag  worden er 2 opstellingen gedaan. Mocht blijken dat er op de dag nog tijd over is, dan is er ruimte om een actueel individueel vraagstuk kort te onderzoeken (bijv. jij en je relatie met iets of iemand). Dit vraagstuk wordt niet uitgewerkt in een opstelling, maar wordt in de groep gelegd en gekeken wat er bij een ieder in de afstemming naar boven komt; ook wel “bronnen” genoemd. Dit geeft je inzicht in onderliggende dynamieken zodat jij er mee verder kan in je eigen tijd en tempo of het geeft input voor een opstelling op een later moment.

Advies is als je vraag-inbrenger bent, om het andere dagdeel niet deel te nemen als facilitator. Dit om jezelf en je lichaam de ruimte te geven om jouw opstelling te doorvoelen voordat je weer beschikbaar bent voor de opstelling van een ander. 

Kosten

Als vraag-inbrenger betaal je € 250, = . (particulier incl. BTW of zakelijk excl. BTW). Je betaalt € 125,- minder ten  opzichte van mensen van buiten de Bronacademie. Deze vermindering is al verrekend is het bovengenoemde bedrag.

Dit is incl. koffie en thee en lunch.

Aan de deelname als facilitator zijn geen kosten verbonden.

Data

Er zijn door het jaar verschillende data gepland.

Je kan je per datum opgeven als je zelf een vraag hebt, of je geeft je op als facilitator

Data voor 2024 zijn:
Donderdag 1 februari, Zaterdag 2 maart, Vrijdag 5 april, Zaterdag 6 april, Zaterdag 15 juni, Donderdag 20 juni, Zaterdag 27 juli, Zaterdag 7 september, Vrijdag 13 september, Zaterdag 26 oktober, Dinsdag 19 november of Zaterdag 30 november

Indien er te weinig facilitators of vraag-inbrengers zich aanmelden zullen in overleg data worden samengevoegd.

We starten om 10.00 tot ongeveer 16.30 in Doetinchem, Klootsemastraat 1. (Inloop vanaf 09.30 uur). Een lunch is inbegrepen. Je kunt via het aanmeldingsformulier eventuele dieetwensen doorgeven.

Graag in het aanmeldingsformulier aangeven op welke dag jij wil deelnemen en of je een vraag wil inbrengen of dat je als facilitator wilt deelnemen.

Heb je vragen? Mail naar info@bronacademie.nl

 

 

Inschrijven voor training

Succesvol ingeschreven