hans 2

Hans Velders

Regio: Gelderland

Regio: Oprichter Bronacademie – Trainer en Coach
Wie ben je? Ik hou ervan bezig te zijn met de ontwikkeling van de mens en innovatieve werkvormen. Daarmee maak ik persoonlijke ontwikkeling transparant en bewust. Wanneer je weet waar je ontwikkeling via je lichaam over gaat, wordt jezelf ontwikkelen niet meer hard werken maar organisch en leuk. Want het zwaarste is meestal al geweest, dat gaat over het lijden voordat groei plaatsvindt.
Ik doe dit in afstemming met de Bron en de Bron is voor mij een vorm van intelligente liefde. Het is gebaseerd op het feit dat op een bepaalde etage we allemaal een zijn, terwijl we in de 3D werkelijkheid allemaal uniek zijn. Lekker verwarrend voor een denker, maar voor een voeler is het wel te doen. De visie van waaruit ik werk bestaat in het Nu. Wat is er actueel in je lichaam en in je leven, is een belangrijke vraag, want daar ligt je groei.
Alexander website 2

Alexander Ummels

Als organisatiecoach verbetert Alexander (1967) de samenwerking binnen een directieteam. Zijn integriteit, aanpak en 20 jaar werkervaring als CEO geven hem een gedegen basis om het kloppende proces te laten plaatvinden. Hij weet de juiste taal te vinden en aansluiting te maken waardoor mensen verder kunnen met elkaar.
Op individueel niveau faciliteert Alexander rust en ruimte in je hoofd en ontspanning en flow in je lichaam. Je persoonlijkheid, ziel en lichaam worden aangeraakt en geïntegreerd. In een aantal sessies kom je op een compleet nieuw niveau van ‘Zelf Leiderschap’. Daardoor kun je (weer) de meest complexe of uitdagende situaties aan.
Alfred

Alfred Schmits

Alfred (1952) laat je zien hoe je helemaal in je eigen lichaamsenergie aankomt en dat is direct voelbaar. Het is zijn kwaliteit om met jou te ontdekken wat jij nodig hebt om een stap verder te komen in je zelfrealisatie. Alfred is liefdevol en direct, hij geeft je duidelijke en heldere aanwijzingen met als doel dat een nieuw en praktisch ontwikkelperspectief voor jou zichtbaar wordt.
Daarnaast is Alfred in staat om je spirituele ontwikkeling te duiden met kwinkslagen en uitspraken uit alle religies. Een workshop met Alfred is liefdevol, direct en uitnodigend om je eigen spirituele groei zonder twijfel centraal in je leven te stellen. Alfred is de schrijver van het boek “de meesters der verwondering” . Dit boek is een commentaar op de Avadhuta Gita (een Hindu Bijbel) wat stelt dat non duaal leven voor ieder mens is weggelegd. Het is boek is ook een kroniek van zijn eigen 50 jarige ontwikkeling op dit terrein. Alfredschmits@theconsciouscompany.com | 06-55157572
Stefanie

Stefanie ten Boekel

Stefanie kan fenomenaal op anderen afstemmen. Dit vermogen en datgene wat ze je aanreikt is zowel subtiel als subliem te noemen. Bij Stefanie worden zware vraagstukken weer licht. Stefanie verbindt met speels gemak aarde en het universum met elkaar. Ze is per definitie verwonderd en nieuwsgierig, wat je haar ook vertelt. Ze geeft op zachte wijze haar scherpe analyse, kijkt, verheldert, voelt en raakt aan.
Ze is groot in denken en gevoelig in Zijn. s.m.van.boekel@gmail.com | 06-52468481
jennifer3-1024x827

Jennifer Hoogland

Jennifer (1963) laat je het plezier van je lichaam ontdekken via beweging. Beweging is als een natuurlijk levensritme voor Jennifer. Daarbij brengt ze je vanuit het fysieke bewegen bij het voelen. Ze reikt je haar hand, observeert en ontrafelt aandachtig. Ze nodigt je uit je lichaam te (ver)kennen om je levensenergie te laten stromen.
Jennifer is luchtig, licht, levendig, zet in beweging, beweegt liefdevol, zoekt, probeert uit, gaat, doet en laat ervaren. Info@jenniferhoogland.nl | 06-15228022
Marianne

Marianne van Alphen

Marianne (1957) weet jou de brug te laten slaan tussen het hoofd en het begrijpen van je emoties. Ze ‘spiegelt’ met een warme nuchterheid waardoor emoties gezien en besproken kunnen worden. Ze helpt woorden te vinden voor wat er is en wat afgescheiden is weer te verbinden. Ze neemt de druk van ‘moeten veranderen’ weg en nodigt in plaats daarvan uit tot groeien. marianne@bureauvogelzang.nl | 06-28660538

Succesvol ingeschreven