Lichaamsgerichte Coachingsvaardigheden

Waarom deze training?

Tijdens de basistraining Lichaamsgericht Coachen heb je geleerd hoe je je eigen lichaam vrij kan maken en leren samenwerken met jouw lichaamsintelligentie. Hiermee kan je sensorisch meer afstemmen op je eigen signalen en de signalen van een ander. Wil je je lichaamsintelligentie inzetten en toepassen in je werk als bijvoorbeeld begeleider, coach of therapeut, dan is dit het vervolg.

Wat brengt deze training je?

In brede zin geeft de training je handvatten om lichaamsgericht coachen toe te passen in de praktijk. Concreet leer je:

  • Een systematische aanpak waardoor je via het lichaam van de client zijn/haar issue op tafel te krijgt.
  • Een diepere afstemming en validatie van je zintuigen zodat je alles helder kan waarnemen en voelen, hierdoor krijg je meer vertrouwen in het proces.
  • Diverse lichaamsgerichte werkvormen en modellen die je in kunt zetten in je werk
  • De basis-APK leren geven
  • Optioneel: Het leren en kunnen aanbieden van de LichaamsAPK® (met licentie).

Officieel aanbieder van de LichaamsAPK®

In de training bieden we je de mogelijkheid om officieel aanbieder te worden van de LichaamsAPK®.  Hiervoor breiden we de training uit met 1 extra dag. Je krijgt hiermee een licentie op het geven van de APK. Dit betekent dat je deze kan gebruiken in je communicatie naar buiten, het fungeert als keurmerk en je zal een plek krijgen op de website van de Bronacademie. Ook word je verder opgeleid in het toepassen van de subtielere versies van de APK. Je kan bij voorbaat al beslissen of je deze licentie wel, maar ook tijdens de training kan je dit nog beslissen.

Over de training

De training bestaat uit 3 dagen in een doorlooptijd van 3 maanden. Tijdens de training zal veel met elkaar geoefend worden. Mocht je voor de licentie in aanmerking willen komen, dan  is er een 4e dag. Op deze 4e dag, waarin we je de volledige APK leren, willen we je vragen om een oefenpersoon mee te nemen. Zodat je ook daadwerkelijk aan de slag kan met iemand die nog niet zo bekend is met de LichaamsAPK ®.

Karin Boekhoudt, Stefanie van Boekel en Eveline Ariesen zijn de trainers die in een wisselende samenstelling deze training verzorgen.

Data

Bij voldoende (4) aanmeldingen worden de data middels een datumprikker gepland

Investering

Type kosten 3 dagen                       4 dagen incl. licentie
Opleiding en trainingsmaterialen € 1.350 € 1.800
Licentiekosten eerste jaar € 175
Accommodatie Doetinchem € 120 € 160
Totaal locatie Doetinchem € 1.470 €2.135

Deze tarieven zijn incl. versbereide lunches, tussendoortjes, koffie, thee  en excl. BTW.

Inschrijven voor training

Succesvol ingeschreven