Introductieworkshop Lichaamsgericht coachen

Waarom deze workshop?

Deze introductieworkshop van de training ‘Lichaamsgericht coachen’ is voor mensen die willen leren samenwerken met hun lichaam en zenuwstelsel.

Je ontdekt dat contact met je lichaam op emotioneel en sensorisch niveau niet alleen persoonlijke groei vergemakkelijkt, maar ook het leven van alledag. Hoe meer ruimte je immers hebt in je lichaam, hoe meer je ‘over’ hebt aan energie. Je voelt dan dat je lichaam stroomt en dat je in je flow zit. Er is op dat moment geen weerstand in je lichaam.  Je kunt daardoor beter voelen wie je bent en wat je wilt en ook je intuïtieve kanalen zijn helder.

Om ‘samenwerken met je lichaamsintelligentie’ bekend te maken in Nederland heeft Hans Velders trainers opgeleidt die de rol van het lichaam zijn gaan integreren in hun werk en van daaruit is de Bronacademie ontstaan.

Opzet van de workshop

De introductieworkshop heeft dezelfde uitgangspunten als in de training. Jij, je lichaam en de actualiteit in je leven zijn het uitgangspunt. Vanuit daar heb je ervaringen en krijg je de achterliggende wetten en theorieën aangereikt. Je hoeft nergens vooraf in te geloven, want wanneer je dingen ervaart en daarna begrijpt of andersom (dat hangt van je leerstijl af) integreert alles vanzelf.

Voor wie?

  • Voor ieder nieuwsgierig mens die (inmiddels) weet dat je niet alles met je denken op hoeft te lossen.
  • Voor mensen die willen onderzoeken of de 6-daagse training lichaamsgericht coachen iets voor hen is, waarbij je zeker geen trainer of coach hoeft te zijn.

Deze dag is een representatieve workshop dag, met ervaring en theorie. Het is een dag die je op persoonlijk niveau echt iets oplevert. Dat doe ik bewust zo omdat mensen vaak van ver komen en een reëel beeld willen krijgen van de inhoud van de training.

Praktisch: De introductieworkshop is 1 dag en er zijn verschillende data gepland

Vrijdag 5 januari 2024
Donderdag 15 februari 2024
Zaterdag 30 maart 2024
Zaterdag 11 mei 2024
Donderdag 27 juni 2024
Woensdag 4 september 2024
Vrijdag 25 oktober 2024
Vrijdag 6 december 2024

We starten om 10.00 tot ongeveer 16.30 in Doetinchem, Klootsemastraat 1. (Inloop vanaf 09.30 uur). Een lunch is inbegrepen. Je kunt via het aanmeldingsformulier eventuele dieetwensen aangeven.

Graag in het aanmeldingsformulier aangeven op welke dag jij wil deelnemen.

Bijdrage: € 150, = (particulier incl. BTW of zakelijk excl. BTW), incl. koffie en thee en lunch.

Wat brengt deze workshop?

  • Deze workshop geeft je een eerste basis en de eerste stappen op weg naar een nieuwe kennismaking en samenwerking met je lichaam.

Vragen? Mail naar info@bronacademie.nl

Inschrijven voor training

Succesvol ingeschreven