Deep Dive 3-daagse

Wat is de Deep Dive?

De Deep Dive is een aaneengesloten 3-daagse met Soma Systemisch Werk in combinatie met  Internal Family Systems en eventueel aanvullende onderwerpen wanneer deze zich aandienen.

Uitgangspunt is dat we door middel van Soma Systemisch Werk zicht krijgen op wat jouw bewustzijn bezet houdt, waardoor je de volgende stap in je groei niet kunt zetten.

Praktisch gezien hebben we in het dagelijks leven last van bepaalde verschijnselen in de binnen- en buitenwereld, maar om echt te zien wat de groeistap is, dat kunnen we niet zien. Het is te dichtbij of te onbekend. Laat staan dat we die stap kunnen zetten, als het lichaam nog niet vrij is.

In deze 3 dagen tril je zelf en je lichaam los, door dingen voor anderen te vertegenwoordigen en kom je zelf 1 of twee keer aan de beurt om jouw groei helemaal uit te pakken.

De Deep Dive geeft je inzicht waar je groei over gaat, zonder dat je die zelf hoeft in te vullen. Ook al heb je er zelf gedachten over, dat betekent nog niet dat je helemaal het grote plaatje in zicht hebt.

Eén of twee keer per jaar zo’n stap geeft je persoonlijke groei, lichamelijk en geestelijk een impuls en stelt je in staat om je evolutie te surfen. Om als mens tot dienst oorspronkelijkheid te komen, met welk verleden dan ook.

Locatie, trainers en data:

Locatie: Doetinchem, Buitenplaats de Kruisberg, Klootsemastraat 1

Trainers: Hans Velders en Karin Boekhoudt

Er zijn verschillende groepen met daarbij behorende data:

  • Groep 1: 24, 25 en 26 januari 2024
  • Groep 2: 10, 11 en 12 april 2024
  • Groep 3: 28,29 en 30 augustus 2024
  • Groep 4: 20, 21 en 22 november 2024

De kosten voor deze Deep Dive bedragen € 450,- exclusief BTW. Indien je als particulier betaald zijn de kosten inclusief BTW.

Aanmelden kan via info@bronacademie.nl. Stuur een mail met je persoonlijke- en factuurgegevens en de data waarop jij wil deelnemen.

Indien je wil overnachten dien je zelf een overnachting te boeken. Uiteraard kunnen we je voorzien van tips.

 

Succesvol ingeschreven