Mag en kan ik echt mezelf zijn? Kan ik ‘zijn’ met wat er is?  Hoe kan ik dieper contact maken met mezelf en mijn lichaam? Hoe los ik blokkades en belemmeringen op? Hoe creëer of vind ik werk dat echt bij mij past?  

Wanneer we goed contact hebben met ons lichaam gaat onze verdere groei over de integratie van onze persoonlijkheid met het niveau van ‘Zijn’. We willen leven en werken vanuit ‘Zijn’ omdat we dan onze eigen natuurlijke (levens)stroom ervaren. 

Dit aanbod past bij je als je:

  • Als je bezield en vanuit je lichaam wilt leven en werken.
  • Als je je lichaam als instrument wilt leren inzetten.
  • Als je wilt ontdekken wie je (nog meer) bent en wat je nog meer kan.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn hoofd niet telkens voor de troepen uitloopt? Hoe ga ik beter met mijn gevoelens om? Hoe ga ik beter met mijn lichaamssensaties om zoals spanning of onrust in mijn lichaam.

Je lichaam is een organisme dat met jou communiceert via gevoelens, emoties en lichaamssensaties. De ene persoon denkt veel sneller dan dat ze voelen, de ander voelt heel veel en kan daardoor niet meer helder denken. Vaak sneeuwt er een ‘kanaal’ onder. Waarom kunnen gedachten, gevoelens en sensaties niet als één geheel ervaren worden? De workshops op deze pagina zijn bedoeld om je een stevige basis te geven in denken, voelen en lichamelijk bewustzijn.

Dit aanbod past bij je als je:

  • Meer balans wilt vinden tussen hoofd (denken) hart (gevoel) en buik (emotie).
  • Je emotioneel bewustzijn wilt vergroten en anders met je gevoelens wilt omgaan.
  • Ervaart dat je lichaam ook sensorisch reageert op wat je meemaakt, maar je hier meer van wilt begrijpen om je lichaam vanuit een breder perspectief te gaan beleven.
Kosteloos intakegesprek:
Wanneer het aanbod in deze categorie je bevalt, kun je kosteloos een kennismaking/intakegesprek krijgen bij een van de trainers. Geef dit dan even aan op het inschrijfformulier, dit verplicht je tot niets. Je inschrijving is zeker wanneer het cursusgeld is overgemaakt.

Opleidingsagenda

Succesvol ingeschreven