Zomerfestival: ‘Kom op adem’

Alles over de kracht van adem en het benutten van jouw volledige ademruimte.

Waarom deze workshop:

Ademen doe je automatisch, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Tegelijkertijd is je adem de enige vitale functie die je zelf, op elk moment, kunt sturen. Toch staan we zelden stil bij onze ademhaling en ademen de meesten van ons oppervlakkig. Dan is het best een uitdaging om in balans te blijven: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Dat het ook anders kan, ervaar je in deze workshop.                                                                           

Wat brengt deze workshop je:

Aan het einde van de workshop:

  1. ben jij helemaal op adem gekomen, met hulp van verschillende ervaringsoefeningen,
  2. weet jij precies wat bewust ademhalen is en wat het effect op jouw lichaam en geest kan zijn,
  3. heb je inzicht in het effect van stress op je ademhaling en ben je je weer bewust van jouw persoonlijk grootste stressoren,
  4. heb je een begeleide ademsessie op zak, die jou heeft laten voelen hoe bevrijdend volledig in- en uitademen kan zijn.

Kortom: je komt op adem en ervaart hoe jij je adem helemaal kunt benutten.

Voor wie is deze workshop:

  • Je hebt wel behoefte aan een moment voor jezelf en je bent benieuwd hoe je adem jou behulpzaam kan zijn om vaker zo’n moment te creëren.
  • Je weet van jezelf dat je te oppervlakkig ademt en wilt wel eens begrijpen én ervaren hoe het anders kan.
  • Je bent nieuwsgierig naar ademwerk en wilt het zelf wel eens proberen.
  • Je bent bekend met bewust ademhalen, maar vind het gewoon heerlijk om je gedurende verschillende ademoefeningen en een ademsessie te laten begeleiden.

Praktisch: woensdag 27 juli, Inloop 09.30u. Start 10.00u- Afronding rond 15.30            De workshop vindt plaats in Doetinchem. Een lunch wordt verzorgd.

Bijdrage: €75,= (particulier incl. BTW of zakelijk excl. BTW), incl. koffie en thee en lunch.

De trainers

Lydie Coolen: Van origine marketeer en inmiddels coach en trainer binnen haar eigen bedrijf ‘Breezin’. De passie om de échte kracht van mensen naar boven te halen is gebleven. Inmiddels heeft zij ademwerk en specifiek Breathfulness® helemaal omarmd als ingang naar die ware kracht. Het is haar manier gebleken om op een diepgaande en toch ontspannen manier met coachees aan de slag te zijn. De drive en het enthousiasme om ademwerk met steeds meer mensen te delen is sindsdien groot.

Marij Coolen: Een ervaren trainer en coach binnen haar eigen bedrijf MC training & coaching, dat inmiddels alweer bijna 13 jaar bestaat. Haar diepste drijfveer? Mensen ondersteunen om stappen vooruit te maken, om op eigen kracht en vanuit dieper weten het beste uit zichzelf te halen. In 2019 haar Breathfulness®-opleiding afgerond en sindsdien steeds in de weer mensen, via de adem dichter bij zichzelf te brengen.

Bij vragen of interesse, mail of bel. Wij kijken uit naar je komst!

Lydie (06-38 38 94 13/lydie@breezinyourpurpose.nl)

 

 

 

 

Inschrijven voor training

Succesvol ingeschreven