Ontdek je lichaam

Noodzakelijk voor het welzijn van iedereen is dat je komt tot moeiteloos handelen (flow) waardoor je met minder inspanning meer energie krijgt en meer bereikt. Hiervoor is een geloof in jezelf nodig. Dit gaat hand in hand gaat met een sterke bewustwording van hoe jij je verhoudt tot je eigen zijn, je lichaamswijsheid. Je kern van weten, zien, horen, voelen waaruit moeiteloos handelen voortvloeit.

Door met je lichaam in verbinding te blijven, hou je je energie en stuur je bij wanneer nodig. Je lichaamshouding weerspiegelt je energiehuishouding, je innerlijke gemoedstoestand en je levenshouding. Bij de een is het denken (HOOFD) het meest actief, bij de ander voelen (HART) en weer een ander het handelen (BUIK). Soms is er een combinatie van twee waarbij de derde het minst wordt gebruikt. En zo verschilt het voor iedereen, met ieder zijn of haar eigen onbalans.

Maak kennis met je lichaam!

Wanneer je het potentieel van je lichaam leert kennen en gebruiken kun je veel meer aan, je bent meer ontspannen en je zintuigen en intuïtie gebruik je heel bewust. Leer in 2 dagen via verschillende oefeningen fysiek en zintuigelijk contact maken met je lichaam. Proef op een veilige en speelse manier aan je eigen gebieden van balans en onbalans. Ervaar wat er gebeurt in je lichaam in verschillende situaties. Er komen oefeningen aan bod op individueel niveau of in kleine groepjes.

Na afloop wordt een reader uitgereikt met achtergrondinformatie.

Voor wie?

Voor mensen met intensieve contact beroepen zoals zorgpersoneel, leraren, leidinggevenden en iedereen die plezier, ontspanning of balans zoekt in doen en laten.

 

Praktische informatie

De 2de trainingsdag is op donderdag 27 oktober.

Locatie is in Culemborg.

Tarief: € 900,- exclusief BTW, inclusief koffie, thee, lunch, werkmateriaal

Als vervolg op deze 2 dagen kun je kiezen voor individuele coaching en/of de training Lichaamsgericht Coachen (6 dagen). Je hebt dan al een mooie basis gelegd voor contact maken met je lichaam!

Heb je nog een vraag over de training, Jennifer is te bereiken op: 06 152 28 022

 

Inschrijven voor training

Succesvol ingeschreven