Bezield aan het werk

Waarom deze training

Werk beslaat een groot deel van onze dag. Je bent vaak langer op je werk dan dat je tijd doorbrengt met je gezin of sociale activiteiten onderneemt. Als je zo veel tijd aan werk besteedt, kan je maar beter zorgen dat je er volop van kunt genieten. Dat je blij wordt van hetgeen je doet en dat het je niet al te veel moeite kost.

Vaak rollen we in een baan, blijven we ‘hangen’ omdat bijvoorbeeld het salaris goed is of omdat verandering spannend is. Of we stappen over naar een andere werkgever vanuit onvrede.

Bewust stilstaan en ontdekken wat jij in huis hebt en wat je daarmee kunt bijdragen aan werk, is goud waard. Het is zonde om leeg te lopen op een functie of werkomgeving die niet geheel passend is voor jou en wat jij te brengen hebt.

Als je je herkent in het volgende:

  • Je hebt het gevoel dat er meer uit je werk (en leven) te halen valt?
  • Je werk is wel oké, maar het is niet je droombaan?
  • Je werk is niet oké, maar je weet niet wat dan wel?
  • Werken kost je energie en je vraagt je af of dat niet makkelijker kan
  • Je bent op zoek naar werk en dan bij voorkeur werk dat je ook echt leuk vindt?

Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Neem ruimte voor jezelf. Om op zoek te gaan naar datgene wat echt bij je past. Waar jij in schittert. Van nature. Jouw pure zelf, vanuit je eigen unieke bijdrage!

Wat brengt deze training je

  • Je leert je natuurlijke aangeboren, onveranderlijke drijfveren kennen en hoe je deze in kunt zetten in je werk en in je ontwikkeling
  • Leert ruimte maken in je hoofd (denken) en in je lichaam zodat je nieuwe inspiratie kunt ontvangen.
  • Je leert ‘dat ene talent’ ontdekken waar je je met plezier je leven lang je aan wilt verbinden en wat geen moeite kost.
  • Je leert wat je te doen hebt om je valkuil te normaliseren zodat je talent er ook uit kan c.q. ingezet kan worden.
  • Je maakt een stappenplan dat geïnspireerd is , zodat het je ook echt aanspreekt en voedt en je ook echt in beweging komt

Achtergrond van de training, over de training

In de training werken we ervaringsgericht. Dat wil zeggen, de actualiteit in jouw leven en jouw vraagstukken staan centraal. Er is ruimte om te ontdekken, om te proberen, om te falen, om te balen, om uit te huilen, om te spelen, om successen te vieren en om te lachen. In een groep met anderen die, ieder op zijn eigen manier, een gelijksoortig pad bewandelen. Steun elkaar, leer van elkaar, inspireer elkaar.

Gedurende het traject ga je gefocust en ontspannen (ja dat kan!) aan de slag met jezelf. Je krijgt de tools om dat ook te kunnen doen. Je hoeft daarbij nergens in te geloven of iets bij voorbaat te vertrouwen, het gaat erom dat iedere stap voor jou goed voelt.

Over de trainer

Karin Boekhoudt is trainer en coach op het gebied van loopbaanontwikkeling. Karin laat je ontdekken wat er echt is en wat je echt wilt en hoe je daar vervolgens komt. Zonder dat ze aan je trekt of duwt, ga je keuzes maken die bij jou passen en die je echt voldoening geven.

Programma

De training beslaat 6 dagen in een doorlooptijd van 4 maanden. Tussen de trainingsdagen door ga je zelf aan de slag met opdrachten.

Data

21 november, 12 december, 9, 30 januari, 20 februari, 13 maart

Investering

€ 2700,- exclusief BTW. Neem je deel als particulier, dan is de BTW inclusief

Locatie

Buitenplaats De Kruisberg, Klootsemastraat 1, 7009CE Doetinchem

Wil je meer informatie of heb je een vraag, bel of mail:

Karin Boekhoudt: 06-37422595 | karin@inmens.net

Inschrijven voor training

Succesvol ingeschreven